Het goede nieuws werd donderdag medegedeeld aan de aanwezigen.
Het goede nieuws werd donderdag medegedeeld aan de aanwezigen. (Foto: Dorpsraad Velddriel)

Subsidieregeling voor Servicepunt Velddriel

Velddriel - De gemeente Maasdriel heeft de subsidieaanvraag van Dorpsraad Velddriel gehonoreerd met een bedrag van 1.750 euro voor het servicepunt Velddriel, Voorstraat 102. Daar vinden sinds begin dit jaar allerlei activiteiten plaats op donderdagmiddag en -avond.

Donderdagmiddag 21 juni deelde Jan van Kessel van de werkgroep Servicepunt dit nieuws mee aan de aanwezige kaartgroep, Dorpsraad Velddriel, leden van werkgroep Servicepunt, de contactgroep Sint Martinuskerk en stichting Behoud Sint Martinuskerk. De subsidieregeling heeft als doel initiatieven van inwoners en verenigingen te stimuleren tot deelname aan de Maasdrielse samenleving.

Het servicepunt Velddriel biedt door middel van een workshop schilderen en kaartmiddagen de inwoners gelegenheid om op een laagdrempelige en ontspannen wijze samen te komen. Met de start van het schilderen en kaarten is de animo enorm groot. De mensen kijken ernaar uit en onder het genot van een kop koffie met wat lekkers erbij komt jong en oud bij elkaar en gaat de verbetering van de leefbaarheid van het dorp er op vooruit.

De locatie van het servicepunt is onlangs opgeknapt en voorzien van een nieuwe vloer.

Meer berichten