Logo carillon.nl


<p>Vorige week konden de leden van OBK Well eindelijk weer eens een keer repeteren. Lekker in de buitenlucht!</p>

Vorige week konden de leden van OBK Well eindelijk weer eens een keer repeteren. Lekker in de buitenlucht!

Eindelijk weer een concert voor OBK Well

Het was weer even wennen voor de leden van OBK Well, maar eindelijk was het dan zo ver. Vorige week werden de stoelen optimistisch buiten klaar gezet. De weersvoorspelling was niet bepaald positief. Maar uiteindelijk namen de leden rond 19.30 uur plaats, op het parkeerterrein van het verbouwde Ons Huis. 

Well - Dorpsbewoners zaten veilig onder de parasol op het terras en wierpen nog even een blik naar binnen: “Wat een mooi dorpshuis is het geworden!” En voldoende ruimte voor OBK Well om zelfs op anderhalve meter afstand te repeteren.

Het orkest, onder leiding van dirigent Harrie Janssen, opende het concert met de William Blueheart March. Deze mars is een hommage aan alle (bestuurs)leden die hun vrije tijd opofferen aan datgene waaraan zij hun hart hebben verpand; de plaatselijke muziekvereniging.

Vorig jaar bestond de vereniging 100 jaar. Zij hadden zich toen al letterlijk in een nieuw jasje gestoken, maar de geplande activiteiten konden helaas niet doorgaan. Er ligt een splinternieuw stuk op de lessenaar, speciaal gecomponeerd door Harrie Janssen, dat op 25 en 26 november uitgevoerd wordt. Ook belooft 9 oktober een feestelijke dag te worden. Dan is de trekking van de verloting. Loten zijn te koop via de leden.

Meer berichten