<p>De studenten die met het onderzoek bezig zijn, v.l.n.r.: Anne Walters, Danielle Versteeg, Sanne Koole, Robin Groote, Eva Halverhout en Eline Vink. Via de QR-code kom je bij de enqu&ecirc;te.</p>

De studenten die met het onderzoek bezig zijn, v.l.n.r.: Anne Walters, Danielle Versteeg, Sanne Koole, Robin Groote, Eva Halverhout en Eline Vink. Via de QR-code kom je bij de enquête.

Enquête over geitenhouderijen

Een groep studenten uit Wageningen is bezig met een onderzoek over wat inwoners uit Hurwenen en Rossum vinden van de intensieve geitenhouderijen in hun leefomgeving.

Hurwenen/Rossum - “Afgelopen jaar heeft een andere groep studenten het perspectief van de geitenhouders onderzocht en nu zijn we benieuwd naar het perspectief van de burgers. Op deze manier kan er een completer beeld van de situatie geschetst worden”, aldus Robin Groote, namens de groep. “Het voornaamste doel van ons project is het in kaart brengen van de verschillende perspectieven van burgers op intensieve geitenhouderijen in hun leefomgeving.” Hiervoor hebben ze hulp nodig van de inwoners. “Door onze vragenlijst in te vullen, helpt u ons met het verhelderen van de verschillende perspectieven van omwonenden over intensieve geitenhouderijen in hun leefomgeving.”

Het is belangrijk dat deze vragenlijst snel wordt ingevuld, want de studenten hebben beperkt de tijd. Ze laten nog weten: “Ook als u niet actief betrokken bent bij ontwikkelingen omtrent intensieve geitenhouderij in uw gemeente, is uw mening waardevol om mee te nemen in ons onderzoek.”

Je vindt de link naar de enquête hieronder of scan de QR-code in de foto.

www.survio.com/survey/d/hrgeit

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden