<p>&nbsp;Jeugd &amp; jongerenwerk Ammerzoden heeft een flinke cheque van 3.500 euro ontvangen van Wonen en Welzijn Assurantiën uit Ammerzoden.&nbsp;</p>

 Jeugd & jongerenwerk Ammerzoden heeft een flinke cheque van 3.500 euro ontvangen van Wonen en Welzijn Assurantiën uit Ammerzoden. 

Bijdrage aan Jeugd & Jongerenwerk

Marijke Swart, voorzitter van de stichting jeugd & jongerenwerk Ammerzoden, heeft uit handen van Lennart Veldhuijzen, directeur Wonen en Welzijn Assurantiën, een mooie waardecheque van 3.500 euro mogen ontvangen voor de organisatie van het jeugdkamp.

Ammerzoden - Samen met de Noord-Hollandse particulier schadeverzekeraar NH1816 levert Wonen en Welzijn hiermee een aanzienlijke bijdrage aan de realisatie van het zomerkamp 2021 voor de jeugd van 30 augustus tot en met 2 september.

Lokale betrokkenheid
Wonen en Welzijn is een van oorsprong Ammerzodense onderneming, die al sinds 2003 financieel advies geeft aan particulieren en bedrijven. “We zitten midden in het dorp, zijn lokaal betrokken en willen graag iets doen voor de jeugd in Ammerzoden”, vertelt Lennart Veldhujzen. “Wij zijn trots dat we vanuit Ammerzoden hebben kunnen groeien en regionaal klanten kunnen helpen. In maart hebben we door deze groei twee nieuwe vestigingen kunnen openen in Kerkdriel en Tilburg.”

Jeugd & Jongerenwerk
“Dat er is gekozen voor deze bijdrage aan het zomerkamp is geweldig”, zegt Marijke Swart, namens Jeugd & Jongerenwerk Ammerzoden. “Het zomerkamp is een activiteit die de stichting veel geld kost. We vinden het heel belangrijk dat het betaalbaar blijft voor iedere ouder, ook als er meerdere kinderen uit het gezin meegaan. De laatste twee jaar is een nieuwe koers ingezet, waarbij samenwerken centraal staat, met als resultaat dat er steeds meer kinderen meewillen, dat is natuurlijk fantastisch!”

Het zomerkamp 2021 met de naam ‘Gesaborteerd’ is in middels volgeboekt, wel kun je nog op de wachtlijst. Kijk hiervoor op:

www.jjw-ammerzoden.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden