Jubileum De Balledotjes

Kinderopvang De Balledotjes in Rossum vierde vorige week haar 10-jarig bestaan. Ondanks corona hebben ze, hetzij op aangepaste wijze, er een heus feest van kunnen maken. 

Rossum - Het jubileum is de hele week gevierd met leuke activiteiten op de groepen zelf. Zo stond er een springkussen, kregen de kinderen een trommelworkshop, werden er ijsjes gegeten en werd er volop geknutseld. Op de jubileumdag zelf, vrijdag 7 mei sloten De Balledotjes de week af met een spannende goochelshow van Illusionist Lars van Tuijl. “Wij hebben genoten en dat gaan we nog veel meer jaren voortzetten. Wij worden gelukkig van de liefdevolle zorg aan alle kinderen die bij ons spelen, knuffelen, ontwikkelen en ontdekken”, aldus Marit en Dre, trotse eigenaren van de Balledotjes.

Op 7 mei 2011 startte De Balledotjes in Rossum hun kinderopvang en BSO. In tien jaar groeide de kinderopvang van één babygroep naar twee aparte babygroepen, van één naar twee peutergroepen met VVE (vroege voorschoolse educatie) én opende ze een tweede locatie voor de BSO.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden