<p>Van links naar rechts: Francien van Dam, John Mulders en directeur Eugenie Kaspori.</p>

Van links naar rechts: Francien van Dam, John Mulders en directeur Eugenie Kaspori.

Nieuwe bestuursleden Welzijn

Wisseling van de wacht in het bestuur van Welzijn Bommelerwaard. In verband met het aflopen van bestuurstermijnen zijn deze maand een nieuwe voorzitter en penningmeester gestart: Francien van Dam en John Smulders. Zij nemen het stokje over van Jef van Eijken en Jan van Zanten.

Bommelerwaard - Voorzitter Francien van Dam, 30 jaar woonachtig in de Bommelerwaard, neemt jarenlange relevante werkervaring met zich mee en is tevens voorzitter van het museum Stadskasteel in Zaltbommel. Ze wil de komende jaren graag meedenken in de ontwikkelingen van haar woonomgeving zowel als het gaat om cultuur als het welzijn van de inwoners van de Bommelerwaard. Penningmeester John Smulders uit Zaltbommel is fiscaal jurist en werkzaam als bewindvoerder. Hij is tevens werkzaam als bestuurslid van de R.K. Parochie Heilige Franciscus Bommelerwaard.

Beiden roepen inwoners op vooral van zich te laten horen zodat ideeën die onder bewoners leven, kunnen worden meegenomen in de toekomstplannen van Welzijn Bommelerwaard. Wil je om de tafel met medewerkers van Welzijn Bommelerwaard? Dan kun je contact opnemen via telefoonnummer 0418-634231 (het best bereikbaar in de ochtenduren).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden