Tocht langs boerderijen op paaszaterdag | Al het nieuws uit Maasdriel


<p>De Boerder-ei-tour op paaszaterdag een groot succes.</p>

De Boerder-ei-tour op paaszaterdag een groot succes.

Tocht langs boerderijen op paaszaterdag

Ruim 750 deelnemers maakten op paaszaterdag een toertocht langs drie Bommelerwaards boerderijen tijdens de coronaproof Boerder-ei-tour. Allereerst kwam Boerderij van Zeelst aan bod, daarna volgden Zuivelboerderij Den Eelder en Boerderij Zonneveld.

Maasdriel - De deelnemers kwamen in tijdsblokken van een half uur naar de boerderijen en reden een tour via de stallen en landerijen. Genietend van de dieren en de heerlijke versnaperingen kregen zij een beeld van de herkomst van het lokale voedsel.

Op de drie boerderijen was een Paashaasschool ingericht. Onder begeleiding van paashazen voerden kinderen leuke opdrachten uit. Als beloning ontvingen zij een leuke attentie.

Kijkje in de keuken
Deze boerder-ei-tour werd georganiseerd om de consumenten een kijkje te laten nemen bij de drie boerenbedrijven in Maasdriel. De deelnemers konden zo genieten van de dieren en de echte boerenproducten.

Op Tweede Pinksterdag wordt door de agrarische natuurvereniging de Capreton weer de boerenpicknick georganiseerd. Ook dan wordt het weer genieten van de omgeving en de lekkere lokale producten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden