Bijzondere carnaval | Al het nieuws uit Maasdriel


<p>Het werd een carnaval die op geen enkele manier te vergelijken is met de voorgaande edities. Maar de tradities bleven gewoon in stand! Ook dit jaar bezocht de Prins de carnavalsbaby.</p>

Het werd een carnaval die op geen enkele manier te vergelijken is met de voorgaande edities. Maar de tradities bleven gewoon in stand! Ook dit jaar bezocht de Prins de carnavalsbaby.

Bijzondere carnaval

De Teskesdurperroad hield woord. Carnaval 2021 zou linksom of rechtsom doorgaan. Toen de vlaggen in de Kerkstraat en op het Mgr Zwijsenplein eenmaal hingen, sloop het carnavalsgevoel snel het dorp in. 

Kerkdriel - De raad organiseerde een Online Kroegentocht en verkocht alle 1.000 beschikbare deelname pakketten. Duizenden kijkers zagen zaterdag 13 februari een avondvullende carnavalsuitzending die bol stond van hilarische momenten.

Op zondag bezocht de Raad maar liefst 130 kinderen die ieder individueel mee hadden gedaan aan het Teskesdurper Thuis Knutselfestijn. Later in de middag volgde een middagmatinee speciaal voor de bewoners en medewerkers van woonzorgcentrum de Leyensteijn. In de tuin van de Leyensteijn kon men genieten van optredens van de Jeugdraad, de Dansmariekes, Jack van Raamsdonk en Toontje m’n Zoontje. En ook de ooievaar sloeg de carnaval niet over: traditiegetrouw bezocht Prins Ted d’n Urste carnavalsbaby Bram en trotse ouders Ilvy en Chris.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden