Hart onder de riem voor De Vaste Burcht | Al het nieuws uit Maasdriel


Hart onder de riem voor De Vaste Burcht

SP-vrijwilliger Erik Braam overhandigde vorige week een schaal bonbons aan een zorgmedewerker in De Vaste Burcht in Rossum. 

Rossum - SP-afdelingsvoorzitter Tineke van Dijk: “Onze zorgverleners moeten nu alles op alles zetten om de zorg draaiende te houden. De SP vindt het belangrijk om te laten zien dat ze worden gewaardeerd. Nu met deze actie als hart onder de riem, maar deze zorgverleners, en de cliënten die ze begeleiden of verzorgen, verdienen echte waardering. En daar blijven we ons keihard voor inzetten.”

De SP Bommelerwaard heeft vorige week bonbons uitgedeeld bij zorginstellingen De Vaste Burcht in Rossum en Harmonika in Zaltbommel. SP-afdelingsvoorzitter Tineke van Dijk: “Onze zorgverleners moeten nu alles op alles zetten om de zorg draaiende te houden. De SP vindt het belangrijk om te laten zien dat ze worden gewaardeerd. Nu met deze actie als hart onder de riem, maar deze zorgverleners, en de cliënten die ze begeleiden of verzorgen, verdienen echte waardering. En daar blijven we ons keihard voor inzetten.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden