Geen optredens voor KHSC maar ze blijven wel bezig! | Al het nieuws uit Maasdriel


<p>Net voor de huidige lockdown heeft KHSC Kerkdriel met een orkest van 30 muzikanten kerstmuziek kunnen opnemen. Deze zijn gestreamd tijdens de dienst.</p>

Net voor de huidige lockdown heeft KHSC Kerkdriel met een orkest van 30 muzikanten kerstmuziek kunnen opnemen. Deze zijn gestreamd tijdens de dienst.

Geen optredens voor KHSC maar ze blijven wel bezig!

Ook voor muziekverenigingen is het een lastige tijd, en dus ook voor KHSC Kerkdriel. Ze laten ons het volgende weten: 

Kerkdriel - “Afgelopen half jaar hebben we alleen eind augustus met een klein korps op straat muziek kunnen laten horen. Daarna waren er geen optredens meer voor publiek. Geen gepland concert, geen sinterklaasintocht en, omdat met Kerstmis op 24 december ook de mis in de RK kerk en de dienst in de NH kerk niet doorgingen op de normale manier, leek onze muzikale bijdrage daaraan ook in het water te vallen.” Maar dat hebben ze gelukkig op een andere manier toch kunnen invullen. “Net voor de huidige lockdown hebben we, met een orkest van 30 muzikanten, als harmonie opnames van kerstmuziek kunnen maken. Deze zijn gebruikt in de streamingsdienst van de NH kerk en ook gepresenteerd bij de bezichtiging van de RK kerk op 24 en 25 december.”

En dan 2021. Duidelijk is dat het geplande nieuwjaarsconcert op 17 januari niet door gaat. “Onze deelname aan een concours op 20 maart ook niet en daarna is er momenteel nog niets te plannen, helaas. Momenteel kunnen we ook niet met elkaar repeteren. Zodra dat weer mag, beginnen we daar uiteraard weer mee. Hopelijk kunnen we dan ook weer eens een optreden gaan plannen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden