Dankbrief van Maria Poulisse voor Stichting Maasdriel steunt haar Missionarissen | Al het nieuws uit Maasdriel


Foto:

Dankbrief van Maria Poulisse voor Stichting Maasdriel steunt haar Missionarissen

Na de dankbrief van missionaris Will van Mer, ontving Stichting Maasdriel steunt haar Missionarissen nog een dankbrief, ditmaal van Maria Poulisse.

Beste mensen,

Graag wil ik jullie allemaal bedanken voor de mooie giften afgelopen jaar (jaren). We hebben met kerst kerstpakketten gemaakt en 5 kilo aardappels extra. Natuurlijk voor de kinderen een cadeautje.

Het geld van de actie is nu helemaal op. Van een bedrijf kregen we 1800 euro dus konden we een extra groot pakket sturen met lekkere dingen als yoghurt, arequipe (een soort caramelpasta), jam, koekjes, en oliebollenmeel (niet de Nederlandse, hier zijn ze vrij klein, keurig rond, vrij droog en er zit kaas in).

Iedereen een gezond en gezegend 2021 en dank aan alle mensen van de werkgroep, alle gulle gevers en natuurlijk ook de Wilde Ganzen.

Hartelijke groeten, Maria Poulisse

Deze brief ontving de werkgroep als dank voor iedereen. Van Leo van Beurden ontving Stichting Maasdriel steunt haar Missionarissen een schrijven dat hij geveld is door corona maar gelukkig nu aan de betere hand is. Meer informatie en nieuws via de Facebook-pagina of op de website: www.missionarissesnmaasdriel.nl. De website is uitgebreid met een donneerbutton om het doneren te vergemakkelijken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden