Prezzent gaat helpen in Hedel | Al het nieuws uit Maasdriel


deelnemers Samen met Prezzent aan het werk
deelnemers Samen met Prezzent aan het werk (Foto: eigen foto)

Prezzent gaat helpen in Hedel

Vanaf vrijdag 22 januari start Prezzent in samenwerking met gemeente Maasdriel een nieuwe vorm van ambulante dagbesteding in Hedel. Onder de noemer ‘Samen met Prezzent’ gaan deelnemers helpen bij het onderhoud van onder andere het kasteelterrein in Hedel. Er wordt gestart met twee dagen per week; dinsdag en vrijdag. 

HEDEL - Naast het opruimen van zwerfvuil en afgevallen blad helpen ze ook bij het onderhoud van het Kleindieren Wandelpark aan de Wilhelminastraat, vegen ze paden aan en legen ze afvalbakken. Ook zullen ze in de lente-zomerperiode af en toe een kleinschalige openbare activiteit organiseren op het kasteelterrein. Hiermee hoopt men kennis te maken met buurtbewoners en organisaties in de omgeving. 

Prezzent biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking in de regio Rivierenland. Prezzent stelt zich met dit project nadrukkelijk open voor samenwerking met lokale organisaties in Hedel. Heeft u een idee dan kunt u contact opnemen via projecten@prezzent.nl. Inwoners van gemeente Maasdriel met een Dagbesteding indicatie zijn van harte welkom om zich aan te melden voor dit geweldig leuke project. Dit kan via info@prezzent.nl of telefonisch; 0418 680200.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden