<p>Hennie en Irma laten je zien hoe je geld kan besparen door je woning energiezuinig te maken.&nbsp;</p>

Hennie en Irma laten je zien hoe je geld kan besparen door je woning energiezuinig te maken. 

(Foto: Energieloket Rivierenland)

Online energiecafés op 19 november en 8 december

Heb jij een eigen woning en wil je je energierekening verlagen? Of wil jij je huis energiezuiniger maken en weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan op donderdag 19 november of op dinsdag 8 december naar het online energiecafé.

Maasdriel - Energieloket Maasdriel organiseert twee online energiecafés voor woningeigenaren in de gemeente Maasdriel. Deze online bijeenkomst duurt drie kwartier en zit vol met informatie, gesprekjes en filmpjes over het energiezuinig maken van jouw huis. En als je vragen hebt, kun je die meteen via de chat stellen.

Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over:
- Hoe krijg ik mijn energierekening lager?
- Zijn er subsidies?
- En waar begin ik eigenlijk?

Ook word je bijgepraat over de collectieve inkoopacties isolatie en zonnepanelen die het loket voor woningeigenaren in de gemeente heeft samengesteld.

Tijdens de bijeenkomsten zie je hoe andere woningeigenaren uit Maasdriel hun woning energiezuinig maken. Zo vertelt Hennie uit Kerkdriel (foto) hoe hij de spouwmuurisolatie van zijn twee-onder-een-kapwoning heeft aangepakt. Je hoort hoe het energieloket jou kan helpen bij het energiezuinig maken van jouw woning.

Voucher
Als extraatje geeft de gemeente Maasdriel aan iedere deelnemer een voucher ter waarde van 50 euro. Deze voucher kunnen deelnemers aan energiebesparende producten besteden bij de WoonWijzerWinkel, waarmee je direct kunt starten met besparen. Deze actie geldt voor woningeigenaren in de gemeente Maasdriel die nog niet in het bezit zijn van deze voucher. Lees eerst de voorwaarden op de website.

Wil jij je woning ook energiezuiniger maken? Meld je dan tevoren aan voor een van de online energiecafés op www.energieloketmaasdriel.nl/energiecafe. Het energiecafé begint om 19.30 uur.

Wil je wel een lagere energierekening, maar kun je niet deelnemen aan het energiecafé? Neem contact op met het energieloket voor gratis, onafhankelijk en persoonlijk advies. Kijk op energieloketmaasdriel.nl voor openingstijden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden