<p>Vanwege het coronavirus opent ROC Rivor digitaal haar deuren op donderdag 26 november van 16.00 tot 20.00 uur. </p>

Vanwege het coronavirus opent ROC Rivor digitaal haar deuren op donderdag 26 november van 16.00 tot 20.00 uur.

Online open dag bij ROC Rivor op donderdag 26 november

Vanwege het coronavirus opent ROC Rivor digitaal haar deuren op donderdag 26 november van 16.00 tot 20.00 uur. Tijdens deze online open dag kunnen vmbo-leerlingen en hun ouders online kennismaken met deopleidingen, docenten en studenten van ROC Rivor.

Geldermalsen/Tiel - Door middel van onder andere live webinars proberen ze toekomstige studenten zo goed mogelijk te helpen bij hun studiekeuze. En door de 360 graden locatie-tours kun je tóch een kijkje nemen op onze locaties. Zo maak je gemakkelijk en veilig vanuit huis kennis met onze school en opleidingen.

De online open dag biedt een compleet programma waardoor toekomstige leerlingen zich zo goed mogelijk kunnen oriënteren en in contact komen met de docenten en studenten. Volg een cluster webinar naar keuze, stel je vragen aan docenten of studenten en neem een kijkje op onze locaties middels de 360 graden tours. Voor de twijfelaars is er een online studiekeuzetest en staat er online een adviseur voor je klaar. Alles is digitaal aanwezig om een goede studiekeuze te kunnen maken. Heb jij je opleidingskeuze al gemaakt? Inschrijven voor een opleiding kan direct via de website.

Geïnteresseerden kunnen tijdens de online open dag verschillende cluster webinars volgen over de mbo-opleidingen in de richtingen: Bouw, Smart Building, Schilderen, Elektro- en Installatietechniek, Metaal en Mechatronica, Autotechniek, Zorg en Welzijn, MBO2 Dienstverlening, ICT-opleidingen, Mediavormgeving, Leisure en Hospitality, Administratie en Officemanagement, Commercieel, Retail, Transport en Logistiek, Entreeopleidingen, VAVO.

Ook kunnen bezoekers zich online laten informeren over leerwerkplekken, stages, studiebegeleiding en is er een webinar speciaal voor ouders over onder andere studiekeuzeadvies en informatie over het mbo.

Aanmelden
Interesse? Meld je dan vooraf aan via rocrivor.nl/opendag. De online open dag vindt plaats op 26 november tussen 16.00 en 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website.

Over ROC Rivor
ROC Rivor biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Er zijn vestigingen in Geldermalsen en Tiel. ROC Rivor rust mensen toe voor de samenleving, arbeidsmarkt en vervolgonderwijs. Dit wordt mede gerealiseerd door intensieve samenwerking met onder andere gemeentes, scholen, bedrijven en instellingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden