<p>Basisschoolkinderen kunnen zich het hele schooljaar aanmelden voor activiteiten in het Sjorsboekje. Vaak is dit ook nog eens gratis.</p>

Basisschoolkinderen kunnen zich het hele schooljaar aanmelden voor activiteiten in het Sjorsboekje. Vaak is dit ook nog eens gratis.

Bommelerwaardbeweegt.nl niet alleen voor kinderen

Niet alleen kinderen kunnen zich inschrijven voor activiteiten op bommelerwaardbeweegt.nl, ook voor andere inwoners van de Bommelerwaard staat er aanbod op. 

Bommelerwaard - Sinds september is de website bommelerwaardbeweegt hiervoor ingericht. Iedereen, jongere, volwassene of senior kan nu op één website rondneuzen naar activiteiten en clubs in de eigen buurt. Natuurlijk liggen veel activiteiten nu stil vanwege corona, maar dat gaat weer komen. Via de website kun je meer informatie vinden en direct inschrijven voor activiteiten in de nabije toekomst.

Welzijn Bommelerwaard is namens Maasdriel en Zaltbommel de beheerder van de website. Wil je via de website inschrijven voor een activiteit maar vind je dat lastig? Dan kan Welzijn Bommelerwaard daar bij helpen. Elke vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is hiervoor inloopspreekuur op het kantoor, Van Heemstraweg-west 11a Zaltbommel.

Sjorsboekje
Alle basisschoolkinderen in de Bommelerwaard ontvangen aan het begin van het jaar het Sjorsboekje. Daarin vinden zij een overzicht van sportieve en creatieve activiteiten om aan mee te doen. Dat kan het hele schooljaar door en vaak gratis. De activiteiten worden aangeboden door de vele verenigingen in de Bommelerwaard.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden