<p>Op Dierendag kun je op bezoek in het asiel. Er is een springkussen, een grabbelton en er zijn rondleidingen en lezingen.</p>

Op Dierendag kun je op bezoek in het asiel. Er is een springkussen, een grabbelton en er zijn rondleidingen en lezingen.

Dierendag in het asiel

Op Dierendag, 4 oktober, zijn de deuren van Dierenopvangtehuis de Bommelerwaard voor iedereen open van 12.00 tot 16.00 uur. Dit jaar is dierendag daar net even wat anders dan voorgaande jaren. Naast rondleidingen en lezingen is er dit jaar nog veel meer te doen. Er is voor de kinderen een springkussen, een grabbelton en je kunt je laten schminken. Er zijn kraampjes waar je spulletjes kunt kopen voor je huisdier en voor jezelf. Er zijn leuke prijzen te winnen bij de loterij.

Bruchem - Deze dierendag is ook de dag waarop het asiel de sponsorcampagne start om de nieuwbouw van het asiel te kunnen realiseren. Er is een tekening aanwezig om een indruk te krijgen van het nieuwe diervriendelijke en duurzame gebouw. Uiteraard zijn de opbrengsten van deze dag bestemd voor de nieuwbouw. Maar daarnaast hopen ze via de bezoekers en alle andere contacten bedrijven en organisaties in de Bommelerwaard te motiveren door middel van sponsoring bij te dragen aan de toekomstdroom.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden