Bouwontwerp en Projectontwikkeling

Bouwkundig Adviesbureau Robbemondt BV

Bouwkundig Adviesbureau Robbemondt BV is een bureau met adviseurs op een breed speelveld. Wij kunnen u constructief bijstaan bij de ontwikkeling van nieuwbouw-, renovatie- en civieltechnische projecten. Met oog voor architectuur en respect voor uitvoering en bouwtechniek worden bouwprojecten constructief geanalyseerd en ontwikkeld.
Geotechnische aspecten, fundering en hoofdconstructie worden integraal beoordeeld en in het advies betrokken. Het resultaat is een constructief en economisch optimaal ontwerp, lees: een minimale kostprijs.

0651502684
FreSjo

FreSjo is een jonge energieke onderneming waarin de wensen van de klant centraal staan. FreSjo biedt een zeer divers programma van bouwkundige diensten en adviezen voor een betaalbare prijs.

Of het nu gaat om het verrichten van tekenwerk, het uitbrengen van advies, het begeleiden van een project of het (ver)bouwen van uw woonhuis, u bent bij FreSjo altijd aan het juiste adres. Elke klus zien wij als een uitdaging welke wij op professionele wijze aanpakken. FreSjo biedt zijn diensten zowel aan bedrijven als aan de particuliere markt.

www.fresjo.nl
06-15383549
Schröder kozijnen en serres

Vervanging van kozijnen en alle andere bouwkundige werkzaamheden.

073-5993095
0735993929