Domani sfeervolle onderkomen van tienerdisco

Door Theo Leerintveld

Bommelerwaard – De enige disco-pastoor van ons land organiseert op vrijdag 23 juni weer een heuse tienerdisco (11-14 jaar). Pastor Stefan Schevers is de grote initiator van dit mooie initiatief waarbij telkens weer vele tientallen Bommelerwaarders komen dansen en spelletjes plegen. Rondvaartboot Domani fungeert deze avond van 19.00 tot 23.00 uur als het sfeervolle onderkomen voor deze groep jeugdigen.

Het thema van deze bijeenkomst is Sport & Spel Disco, waarbij behalve twister, sjoelen en tafelvoetbal ook nog andere spellen uitgestald zullen worden. Tevens is er karaoke met als Dj’s de gebroeders Teun en Corné van Zeelst, beter bekend als de mannen van ijsboerderij Den Schoonheuvel uit Hedel/Ammerzoden. Kapitein Frank van Terwisga neemt zijn gevolg mee op een mooie vaarroute door de Bommelerwaard. Ook dit jaar zijn er weer enkele boeiende workshops te volgen, waarover de goedlachse pastor vooraf nog geen uitspraken wil doen. Uiteraard leent Schevers zich ook deze editie weer voor een selfie met de enige en echte  discopastoor. Aanmelden kan via: [email protected]. Entree: 4 euro met een consumptie gratis