Militaire oefening op 6, 7 en 8 juni

Militairen van de Koninklijke Landmacht oefenen in Zaltbommel en Maasdriel.

Twaalf militaire wielvoertuigen rijden over bestaande wegen en verkennen en verdedigen het luchtruim. Ze gebruiken hierbij geen oefenmunitie en zijn het normale verkeer niet tot last. De militairen oefenen hun militaire basisvaardigheden en functionele skills.

Klachten of schade?

Heeft een militair voertuig verkeersschade veroorzaakt? Of is een van uw eigendommen beschadigd tijdens een militaire oefening? Neem dan contact op met de sectie Claims. De sectie Claims verzorgt de afwikkeling van alle schade aan Defensie en veroorzaakt door Defensie. Voor informatie of voor het telefonisch melden van schade belt u naar 030 218 04 20 of 030 218 04 58 of 030 218 04 44.

 

Foto: Koninklijke landmacht