TRIP viert Aardbeiendag met nieuwe aanpak en aardbeienvlag

Het Toeristisch Recreatief Informatie Platform (TRIP) Bommelerwaard pakt dit jaar groots uit tijdens de 10e editie van de Aardbeiendag op 17 juni 2017. Behalve de traditionele markt en het feestelijke onthaal van de Aarbeienkoningin, is er een podium met extra vermaak en optredens door professionele DJ’s en lokale verenigingen.

Om de binnenstad op te fleuren is er bovendien ook een speciale aardbeienvlag ontworpen, die vanaf nu te koop is. Ook zijn er nog enkele kramen te huur. Info en reserveren via: [email protected] Het festijn op de markt begint om 11.00 uur, met het feestelijke onthaal van de Aardbeienkoningin Maritte van Houten door de burgemeester van Zaltbommel. Zoals altijd kan iedereen daarna genieten van de heerlijke beschuiten met aardbeien, die de Koningin gratis ronddeelt. Of rondsnuffelen op de traditionele aardbeienmarkt. Maar er is meer.

DJ’s Erik Vos en Ed van Zelst zijn de gastheren van het aardbeienfestijn op de markt. Zij verzorgen vanaf 11:00 uur tot 16:00 uur samen met lokale verenigingen een afwisselend programma op een speciaal podium op de markt. Er zijn optredens door onder andere: Theaterschool De Tuin van Kees, Duo Imbue, Balletschool Paulette Willemse en Popkoor Zinder. Ook is er een creatieve hoek waar kinderen aardbeienstempels leren maken van Tekenschool Bommelerwaard. Voor de liefhebbers van spelletjes is er een rad van avontuur met mooie prijzen. Alle activiteiten zijn gratis.