Aanslag gemeentelijke belastingen komt er aan

Bent u eigenaar van een woning of eigenaar/gebruiker van een bedrijf in de gemeente Zaltbommel ? Dan ontvangt u ieder jaar een aanslag voor de gemeentelijke belastingen.

De aanslag voor het jaar 2017 versturen de gemeente Zaltbommel op 28 januari.

Digitale aanslag

Ook dit jaar kunt u uw aanslag gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking weer digitaal ontvangen via www.mijnoverheid.nl. Als u zich niet heeft aangemeld ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking, net als voorgaande jaren, per post van de gemeente Zaltbommel.

Informatie

Heeft u vragen over uw aanslag gemeentelijke belastingen, wilt u een taxatieverslag ontvangen of heeft u een vraag over de WOZ-beschikking? Neemt u dan gerust contact op met het team Belastingen. U bereikt hen via [email protected] en via telefoonnummer 14 0418. Taxatieverslagen kunt u digitaal bekijken via de Digitale balie op de pagina WOZ/OZB en Taxatieverslag. Onder de tab ‘Aanvragen’ logt u in met uw DigiD-code.