Collectieve zorgverzekering met korting via uw gemeente

Verdient u netto niet meer dan 110% van de bijstandsnorm, dan kunt u bij zorgverzekeraar Menzis korting krijgen via een collectieve zorgverzekering. De gemeenten Zaltbommel en Maasdriel hebben met Menzis afspraken over een speciaal “gemeentepakket”. Dit pakket bestaat uit een collectieve basisverzekering met de keuze uit verschillende aanvullende pakketten. De voordelen die u ontvangt zijn:

  • 6% korting op de basisverzekering
  • 9% korting op de aanvullende- en de tandartsverzekeringen
  • Een extra aanvulling op het zorgverzekeringspakket dat de gemeente betaalt
  • De gemeente betaalt iedere maand €5 van de premie van een aanvullende verzekering, dit geldt alleen als u kiest voor het gemeentepakket.

Nog vragen?

Bel dan op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur met een consulent bijzondere bijstand via (0418) 638 888. Wilt u advies of meer informatie over de zorgverzekering? Bel dan met de Menzis overstapcoach via telefoonnummer 088- 222 40 80.
Of kijk op www.menzis.nl/gemeente