40 dagen zonder alcohol, doet u mee?

Ik pas! 40 dagen zonder alcohol

Januari: de tijd voor goede voornemens: minder snoepen, meer sporten, geen suiker meer in je thee, ander werk zoeken, of afvallen. Maar hoe belangrijk is het om op 1 januari al je goede voornemens die je voor het nieuwe jaar hebt gemaakt ook meteen uit te voeren? Juist omdat die voornemens veel energie en doorzettingsvermogen van je eisen is het verstandiger om ze goed in te plannen. Wanneer doe ik wat. Waar begin ik mee? Wat is het makkelijkst of moeilijkst te veranderen?
Staat op uw lijstje minder alcohol drinken? Juist in januari is het niet handig om dit goede voornemen uit te voeren. Al die nieuwjaarsrecepties en borrels en dan ook nog eens carnaval in februari. Bewuster omgaan met alcohol doen we daarom samen pas in maart.

Meld je aan voor IkPas 2017 en doe vanaf 1 maart mee! Ga voor 40 dagen zonder alcohol; één goed voornemen kun je nog eventjes uitstellen…

Over Ik Pas

IkPas is dè beweging in Nederland voor tijdelijk geen alcohol drinken. In de regio’s Nijmegen, Rivierenland, Arnhem en Achterhoek is IrisZorg samen met de GGD’s betrokken bij deze actie.
Door mee te doen met Ik Pas worden deelnemers zich van hun alcoholgebruik. Ze doorbreken vastgeroeste patronen. Deelnemers voelen zich fitter, slapen beter en vallen af.  De 40 dagen actie loopt traditioneel van Aswoensdag tot en met Palmzondag, tijdens de traditionele katholieke vastenperiode tussen carnaval en Pasen. Dit jaar is dat van woensdag 1 maart 2017 tot en met zondag 9 april 2017. Ook is het mogelijk om te kiezen om 30 dagen geen alcohol te drinken.

Alle informatie en aanmelden: www.ikpas.nl