Nieuwjaarsduik Hurwenen

Hurwenen begint ook 2017 weer met een verfrissende Nieuwjaarsduik.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De 31ste editie vindt op 1 januari om 13.00 uur plaats in het Hurnse zandgat van de Waal aan het einde van de Roerdompweg, met natuurlijk het onmisbare kampvuur van Wout en versnaperingen. Bij hoogwater vind de Nieuwjaarsduik plaats aan de dijk bij Gemeenteweg in Hurwenen. De organisatie is in handen van de zwemcommissie Nieuwjaarsduik en Dorpshuis De Kil. Na de verfrissende duik is er dit jaar weer voor iedereen in De Kil aan de Dorpsstraat, gratis erwtensoep en chocolademelk en krijgen alle ‘bikkels’ een prachtige medaille.

De jongste deelnemer/deelneemster krijgt niet alleen een medaille maar ook een oorkonde. Voor informatie: Peter Aben 06 2962 2298