Nieuwe locatie Werkzaak Rivierenland

Werkzaak Rivierenland heeft een nieuwe locatie aan de Achterweg 2 in Tiel. Samen met de gemeente Tiel en UWV betrekt Werkzaak de grondig verbouwde Stadhuiscampus. De organisaties hopen met de samenwerking de inwoners van Rivierenland nog beter van dienst te kunnen zijn.

Samenwerking
Met een integrale dienstverlening aan de inwoners van Rivierenland beogen de drie organisaties werken en het bijdragen aan de maatschappij te bevorderen. Bovendien levert het samenwerken onder één dak en het delen van faciliteiten en werkplekken een financiële besparing op.

Afspraken en workshops
Vanaf maandag 12 december kunnen werkzoekenden voor een afspraak met Werkzaak Rivierenland terecht op Achterweg 2, aan de voorkant van het stadhuis. Ook op donderdagavond tussen 17.00 en 20.00 uur is Werkzaak geopend voor afspraken of het volgen van een workshop. De workshops vinden plaats in het vergader- en trainingscentrum aan de achterkant van de Stadhuiscampus, Ambtmanstraat 13. Op www.werkzaakrivierenland.nl/locaties is meer reisinformatie te vinden.

Locatie Beursplein gesloten
De locatie Beursplein aan de Nieuwe Tielseweg in Tiel is vanaf vrijdag 9 december gesloten. Vanaf maandag 12 december kunnen bezoekers (op afspraak) terecht op Achterweg 2.

Open dag: zaterdag 14 januari 2017
Alle inwoners van Rivierenland zijn van harte uitgenodigd om de vernieuwde Stadhuiscampus te bezoeken en kennis te maken met haar nieuwe bewoners. Op zaterdag 14 januari, van 12.00 tot 15.00 uur, staan de deuren open en zijn er leuke activiteiten voor alle leeftijden.

Locatie Poppenbouwing 
Werkzaak Rivierenland begon in 2016 met zeven locaties. In 2017 wordt dit aantal teruggebracht naar twee. Naast de locatie aan de Achterweg in Tiel zal in de zomer van 2017 ook de vernieuwde Werkzaaklocatie aan de Poppenbouwing in Geldermalsen open gaan.