Talentenjacht in Poorterij

Main Music School organiseert i.s.m. de Poorterij op 9 december een heuse talentenjacht op het podium van de grote theaterzaal. Onder leiding van een showmaster wordt het een gezellige, spannende en muzikale avond. De hoofdprijs is wel heel bijzonder: de winnaar of winnares mag samen met Karin Bloemen een nummer zingen tijdens haar voorstelling op 26 januari 2017 in de Poorterij!Tijdens haar voorstelling ‘Volle Bloei’ wilt ze namelijk jong (zang)talent tot Volle Bloei laten komen en daarom nodigt ze talent uit om op deze avond een nummer met haar te zingen. Vanuit alle optredens tijdens de talentenjacht wordt er door een deskundige jury een voorselectie gemaakt van drie talenten. Opnames van deze (zang)talenten zullen voorgelegd worden aan Karin Bloemen zelf en zij zal uiteindelijk bepalen wie er met haar op het podium zijn of haar kunsten mag vertonen met Karin en haar band.

Hoe ziet de avond er uit?
Van alle inzendingen wordt er een voorselectie gemaakt van 30 talenten onder de 25 jaar die hun zangkwaliteiten mogen vertonen in 2 minuten. De keuze van het liedje is aan de deelnemer zelf en ze hebben ook de mogelijkheid om een muziekfragment of instrument mee te nemen of zich te laten begeleiden op gitaar of piano. De avond begint om 19:00 uur en aan het einde van alle optredens maken zij bekend welke 3 zangers worden voorgelegd aan Karin Bloemen. Kortom, veel muziek, veel lol en veel spanning!

Aanmelden:
Aanmelden kan via www.mainmusicschool.nl/talentenjacht en deelname is GRATIS! Natuurlijk is het ook mogelijk om fans mee te nemen. Familie en/of vrienden kunnen kaartjes reserveren voor slechts € 5,- per persoon.

Datum en tijd: 
9 december 2016 vanaf 19:00 uur