Burgemeester Van den Bosch op kandidatenlijst VVD voor Tweede Kamer verkiezingen

Het hoofdbestuur van de VVD maakt bekend dat burgemeester Van den Bosch op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer verkiezingen in maart 2017 staat. Burgemeester Van den Bosch staat op plaats 25.

Burgemeester Van den Bosch:

“Ik vind het zeer eervol. Het is geweldig om het mooie ambt dat ik nu heb wellicht op te geven om het land in te gaan. De komende tijd wordt voor mij een spannende periode. Het is afwachten wat de ledenraadpleging van de VVD en daarna de kiezers vinden. U mag van mij verwachten dat ik tot aan een mogelijk vertrek met dezelfde inzet en gedrevenheid van de afgelopen 12 jaar het mooie ambt van burgemeester van Zaltbommel zal uitoefenen. Dat doe ik met liefde en plezier!”

Het college feliciteert burgemeester Van den Bosch met deze plek op de kandidatenlijst. “Wij gunnen Albert van den Bosch dit. Dit is een mooie stap voor zijn carrière. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij op een prettige manier en met volledige inzet met hem blijven samenwerken tot aan zijn mogelijke vertrek.”