Single en videoclip presentatie van HBrasil

Zaterdag 12 november is Grand café Opa Pietje inmiddels geheel uitverkocht. Het wordt een Brasilian Party waar HBrasil uit Kerkdriel zijn nieuwe single en videoclip presenteert. De kaarten voor deze avond waren binnen anderhalve dag uitverkocht, dat belooft een gezellige avond te worden.

Na vier maanden hard werken aan dit grote project met twee Braziliaanse tophits en een eigen instrumentale invulling is het eindelijk zover. De muziek van de nieuwe single is van een Braziliaans country music duo. De single is bewerkt door mastering engineer Sander van der Heide die ook werkt voor namen als Marco Borsato en Guus Meeuwis.

hbrasil

 

 

 

 

 

 

Videoclip
Voor de nieuwe single is een spetterende video opgenomen bij Opa Pietje. Een clip, die zich afspeelt in een Braziliaanse western saloon met danseressen, een percussionist en 15 figuranten uit Maasdriel.

De aankomst op het Mgr. Zwijsenplein zal zaterdagavond de toon zetten van de rest van de avond. HBrasil komt samen met de danseressen en de cast van de videoclip aan in limo’s. Dus heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor deze sfeervolle avond, dan kan je alsnog een glimp opvangen van deze presentatie. De limo’s worden tussen 22.30 uur en 23.00 uur verwacht bij de voordeur van Opa Pietje.