Sjors Sportief en Sjors Creatief van start

Vanaf woensdag 19 oktober 15.00 uur kunnen alle basisschoolkinderen uit de gemeente Maasdriel zich inschrijven voor activiteiten van Sjors Sportief en Sjors Creatief. Met het Sjors programma kunnen kinderen sportieve en creatieve workshops volgen, zonder direct lid te hoeven worden van een vereniging. Alle kinderen ontvangen op school een ‘Sjorsboekje’ waarin de workshops vermeld staan. Via de website www.sjorssportief.nl kunnen zij zich inschrijven. 

Voldoende keus voor sportievelingen en crea-bea’s

De kinderen kunnen kiezen uit maar liefst 40 activiteiten. Vanuit sportverenigingen kunnen kinderen kennis maken met: atletiek, badminton, dansen, laser gamen, tafeltennis, scouting en tennis. Ook aan de creatieve leerlingen is gedacht, denk hierbij aan: muziek maken, tekenen en schilderen, taarten maken en knutselen. Kortom keus genoeg! Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. In het Sjorsboekje staan ook leuke puzzels, interviews en spelletjes. Het hele jaar door kunnen kinderen zich inschrijven voor en deelnemen aan de activiteiten.

Sport en cultuur zijn belangrijk

“Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen uit de gemeente kennis kunnen maken met sport en cultuur. Het is gezond, gezellig en kinderen kunnen hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Sjors Sportief & Sjors Creatief helpen hierbij. Het geeft kinderen de kans mee te doen, te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Daarnaast stimuleert het kinderen om blijvend aan activiteiten deel te nemen. Ik ben blij dat we dit programma in de gemeente Maasdriel kunnen aanbieden en hoop dat er veel kinderen gebruik van maken”, aldus wethouder Anita Sørensen.

Meer informatie 

Meer informatie over Sjors Sportief en Sjors Creatief is te vinden op www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar [email protected]