Profiteer van 4% rendement op zonne-energie en doe mee!

Gemeente Zaltbommel biedt u die kans!

Zij plaatsen daarvoor 135 extra zonnepanelen op het dak van ons gemeentekantoor. Wilt u meedoen? Meld u tijdig aan.

Wanneer kunt u meedoen?

Bent u 18 jaar of ouder? En woont in de gemeente Zaltbommel? Dan kunt u deelnemen!

Hoe doet u mee?

De minimale inleg is 50,- euro. Het maximum bedrag om deel te nemen is 300,- euro. De rentevergoeding bedraagt 4% op jaarbasis. De inleg plus rente wordt in 10 jaar terugbetaald. Dit is op basis van een annuïtair aflossingsschema, weergegeven in de tabel hieronder. Het betekent dat u als u 300,- euro inlegt, jaarlijks 36,99 euro uitbetaald krijgt.

zonne-energieZo betaalt de gemeente samen met u de zonnepanelen. Dit heet crowdfunding.

Crowdfunding

De totale investering van de zonnepaneleninstallatie bedraagt ongeveer 42.000 euro. Wij willen hiervan 30.000 euro financieren via crowdfunding. Dit heet ook wel publieksfinanciering. Bij deze alternatieve vorm van financiering investeren veel particulieren een klein bedrag om zo het project mede te financieren.

Meld uzelf aan!

Aanmelden kan vanaf vrijdag 14 oktober 12.00 uur op www.greencrowd.nl. Stichting Greencrowd voert voor ons de crowdfunding uit en is bemiddelaar in de financiering van duurzame energie-opwek en energieprojecten.

Hier ziet u hoeveel geld er al is opgehaald.