Bent u al orgaandonor?

De nieuwe campagne voor orgaandonatie ging van start. Een leven redden. U hebt het toch ook in u?Ongeveer 40% van alle Nederlanders van 12 jaar en ouder staat geregistreerd in het donorregister. 60% van de Nederlanders staat dus nog niet geregistreerd. Niet omdat ze niet willen, maar omdat ze vaak nog vragen hebben.

Moeilijke vragen beantwoord

De campagne helpt u antwoorden te vinden op deze vragen en stimuleert gesprekken met familie en vrienden. Veel mensen denken dat als u niet geregistreerd staat, u ook geen donor bent. Dat is niet waar. Op het moment dat u niet geregistreerd staat, beslissen uw nabestaanden over uw organen. Zorg er nu voor dat u deze keuze voor uzelf maakt!

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.orgaandonatie.nu of www.transplantatiestichting.nl. Een leven redden. U hebt het toch ook in u?