Uitnodiging Gezondheidsmonitor ontvangen? Meedoen is belangrijk

De Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2016 is gestart. Een deel van de inwoners uit Gelderland-Zuid ontving een uitnodiging om mee te doen. Heeft u een uitnodiging ontvangen? De GGD hoopt dat u de vragenlijst over uw gezondheid, leefstijl en welzijn invult. U helpt daar enorm mee.

GGD Gelderland-Zuid voert het onderzoek uit in opdracht van uw gemeente. Alle GGD’en in Nederland doen dit onderzoek. De vragen gaan over hoe gezond u zich voelt, hoe gezond u leeft en hoe het met u gaat. Maar er zijn ook vragen over de voorzieningen in uw omgeving.  Bent u daarover tevreden of kan het beter?

Uw antwoorden en die van andere mensen geven een goed beeld van de gezondheid in uw gemeente. De gemeente, de GGD maar ook andere organisaties gebruiken de uitkomsten om de gezondheid te verbeteren en beleid op te maken. Het is daarom erg belangrijk dat u de vragenlijst invult. Het invullen van de vragenlijst kan digitaal. Eind oktober wordt de papieren vragenlijst verstuurd. Door mee te doen maakt u kans op leuke prijzen.

Meer informatie over de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen leest u op de website van GGD Gelderland-Zuid.