Nieuw telefoonnummer Bureau Burgernet

Tot nu toe was Bureau Burgernet in Gelderland bereikbaar via een 026 nummer.
Vanaf dit moment kunt u contact opnemen met Bureau Burgernet
via het telefoonnummer 088 – 9659002.

Burgernet Gelderland op Facebook

Inmiddels is Burgernet Gelderland een aantal maanden actief op Facebook. Via deze Facebookpagina, beheerd door Bureau Burgernet van de politie Oost-Nederland, houden wij u op de hoogte van getuigenoproepen en plaatsen wij aanvullende informatie over Burgernetacties uit de provincie Gelderland.

Op de Facebookpagina kunt u berichten ‘’liken’’ en delen zodat een grotere doelgroep wordt bereikt, waarmee de kans op het vinden van een verdacht of vermist persoon wordt vergroot. Daarnaast kunt u op de pagina zelf meekijken en meedenken, reageren en vragen stellen over Burgernet en de politiezaken.