Bezoek Slot Loevestein met korting!

Lidl Museumactie

De Lidl Museumactie gaat op 23 mei van start. Vanaf deze dag kun je Slot Loevestein voor maar € 1,- bezoeken. Bij besteding van € 10,- in een Lidl filiaal ontvang je een code voor een kortingsvoucher. Doe van 23 mei t/m 26 juni 2016 mee aan deze actie en bezoek het slot en onze vesting voor slechts € 1,-. Met je eigen sleutel kun je dan de presentatie ‘1001 Bommen & Granaten’ ontdekken. Bezoek een oud soldatendorp, ontmoet Elsje die de was doet of leer meer over water en wapens doormiddel van onze leuke interactieve spellen. Onze gidsen zijn ook aanwezig in het kasteel. Zij vertellen spannende verhalen over de geschiedenis die zich op Slot Loevestein heeft afgespeeld.

Bijna elke dag is er wel iets te beleven op Slot Loevestein. Kom bijvoorbeeld op 16 mei naar de open dag van onze erfgoedlogies of op 5 juni naar de Brocante Markt!

Open dag Suite & Breakfast 

Nieuwsgierig naar onze Suite & Breakfast? Altijd al een keer in ons Soldatenhuisje willen kijken? Dat kan! Op 16 mei (2e Pinksterdag) vindt de jaarlijkse Dag van het Kasteel plaats. Deze dag heeft iedereen de unieke kans om eens een kijkje te nemen in onze Suite & Breakfast. Je maakt zelfs kans op een gratis overnachting!

Brocante Markt

Op zondag 5 juni is er een brocante markt op Slot Loevestein. De middeleeuwse binnenplaats wordt omgetoverd tot een sfeervolle brocante wereld waar vele brocanteurs hun mooiste vondsten en schatten uit België, Frankrijk en Engeland tonen. Er zijn streekproducten, live muziek en gezellige terrasjes.

 Openingstijden

In de maanden mei en juni is Slot Loevestein van dinsdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op maandag 16 mei (2de Pinksterdag) is Slot Loevestein wel geopend. Onze vesting is iedere dag van 11.00 tot 17.00 uur geopend en is gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op www.slotloevestein.nl.