Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016

Op dinsdag 15 november presenteert Bedrijvig Bommelerwaard zich. De verkiezing van De Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016 en van De Talent Award Bommelerwaard vindt dan plaats. Bedrijven Kring Bommelerwaard heeft het initiatief hiertoe genomen in samenwerking met Ondernemend Ammerzoden, Vereniging voor Hedelse Ondernemers, Ondernemers Vereniging Maasdriel, Ondernemers Vereniging Zaltbommel, ZLTO, LTO Noord afd. Bommelerwaard, OV Brakel,  Gemeente Maasdriel en Gemeente Zaltbommel

De opdracht voor de organisatie is gegeven aan Yvonne van der Bend (BusinessMedia4all) en Niels Gijsbers (NG Events). Zij zullen in samenwerking met regionale ondernemers het business event organiseren en de verkiezing begeleiden. Er is een voordracht commissie samengesteld met afgevaardigden van de samenwerkende verenigingen en partners. In deze commissie worden voorgedragen kandidaten bekeken en wordt er een short list per categorie samengesteld, die uiteindelijk naar een jury gaat, die de genomineerden (drie per categorie) zal bepalen. Hieruit zal na overleg en bedrijfsbezoeken de uiteindelijke winnaar worden bepaald. Meer informatie over de criteria en procedure is te vinden op www.ondernemervanhetjaarbommelerwaard.nl

Kandidaten voordragen!
Iedereen kan bedrijven en ondernemers voordragen. Bent u trots op uw bedrijf of een collega-bedrijf of het bedrijf van uw werkgever. Via de website kunt u bedrijven voordragen. Het voordragen is mogelijk vanaf maandag 2 mei. Er is ook een facebookpagina aangemaakt, zodat eenieder de ontwikkelingen kan volgen. Like en volg facebookpagina www.facebook.com/Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard

Aanwezig zijn op 15 november
Kaarten voor de feestelijke uitreiking op dinsdag 15 november zijn verkrijgbaar via de website. Het wordt een inspirerende feestelijke avond, een visitekaartje waardig voor bedrijvig Bommelerwaard.