Rode Kruis Bloesemtocht

Zaterdag 16 april is het zover: de Rode Kruis Bloesemtocht. Deze tocht staat naast het wandelen door prachtige bloesemboomgaarden in het teken van sportiviteit, saamhorigheid en omkijken naar de mensen die aandacht en hulp kunnen gebruiken. De Koninklijke Landmacht ‘slaat’ bruggen over de Linge en particulieren terreinen worden speciaal voor deze dag opgesteld. Zo komen wandelaars op plaatsen die anders niet voor het publiek toegankelijk zijn. 

Dit jaar staat tijdens de Rode Kruis Bloesemtocht de start van het Hollandse aardbeienseizoen centraal. Het terrein wordt volledig in aardbeiensfeer gebracht. De vele wandelaars kunnen thuis nagenieten van de Hollandse aardbeien. Deze worden verkocht door de bron van het fruit: aardbeientelers. In de hal verkopen vrouwen van telers aardbeien met slagroom waar de wandelaars zich na de tocht aan tegoed kunnen doen.

Daarnaast is kookfanaat Francesca van Berk aanwezig, zij biedt dagelijks culinaire inspiratie op haar blog www.francescakookt.nl. Francesca werkt speciaal voor de start van het Hollandse aardbeienseizoen lekkere aardbeienrecepten uit waar de bezoekers van kunnen genieten. smaakbeleving van Hollandse aardbeien.

Graag begroeten wij u om 14.00 uur bij Fruitmasters aan de Deilseweg 7 in Geldermalsen. U kunt zich aanmelden door een antwoord te geven op deze e-mail of door te bellen met Carola Kuijntjes via telefoonnummer 0345 578 833.