Een bomvolle Boxhof genoot zaterdagavond van de toneelvoorstelling ‘Komt Goed’ van toneelvereniging St. Genesius.

Moe en uitgeput en heel boos strand een groep ‘vakantiegangers’ op weg naar hun vakantieoord in een verlaten dorp in de bergen. De chauffeur leidt ze naar het eerste het beste hotel. Er wordt gepuft, gemopperd, de hoge hakken zijn te hoog. Maar wat een chic hotel moet zijn is een oud en verlaten gebouw met een behangetje uit de oude doos. De gastvrijheid is verre van aangenaam. Voor de jeugd is er geen disco. Er zijn geen winkels om te shoppen. En dan begint het geklaag. En het aanspreekpunt, de chauffeur? Die is druk in de weer maar niet voor de gasten. Het verhaal spreekt aan bij de mensen en bij alle spelers waren de rollen op het lijf geschreven.

Het stuk wordt nog gespeeld op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart. Beide avonden begint de voorstelling om 20.00 uur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor 8,50 euro bij Margriet van Lith, St. Antoniusstraat 6 in Velddriel. Dagwinkel Velddriel en Lorenzo Dalemstraat in Kerkdriel.