DJ DYNA en LNY TNZ komen naar MFC De Kreek in Kerkdriel

Niemand minder dan DYNA en LNY TNZ – beide in Nederland, Europa en daarbuiten bekend in de Dance scene- komen o.a. op zaterdag 2 april naar De Kreek in Kerkdriel. Daar vindt namelijk een compleet nieuwe editie van Delicious plaats, een terugkerend event van de Rossumse DJ Maxx Lips en zijn vrienden. Daar moet je bij zijn!

KERKDRIEL – Max Lips, mede-oprichter van Delicious en woonachtig in Rossum: “Het evenement wordt groots opgezet. Denk daarbij aan top DJ’s, een grote mainstage, danseressen, een spetterende lichtshow, een hoog kwaliteit geluid, veel confetti en andere verrassende effecten.” De gebruikelijke sporthal wordt die avond omgetoverd tot een grote club. Delicious start om 20.00 uur en gaat door tot in de late uurtjes, klokslag 03.00 uur. Iedereen die zin heeft in een onvergetelijk feest is welkom!

Kaartverkoop
De kaartverkoop start vanaf zaterdag 27 februari. Kaarten zijn te scoren bij Coöp Den Boer in Rossum, MFC De Kreek in Kerkdriel en de &-Shop in Kerkdriel. Online zijn kaarten te koop via de ticketshop: http://bit.ly/1KcIeUy . Early Bird-kaarten kosten 15,00 euro per stuk. Er zijn er maar een aantal te koop, dus weer er snel bij! Regular-tickets kosten 17,50 euro. Late Bird-kaarten bedragen 19,50 euro per stuk. Cadeautje van Delicious: wie tien kaarten of meer koopt, ontvangt één kaart gratis.

Over Delicious
Delicious wordt in samenwerking met MFC de Kreek georganiseerd door Max Lips en zijn vriendclub uit Rossum. In 2015 was de eerste editie van dit te gekke feest in Feestcafé De Kroon. Vanwege het succes en de enthousiaste reacties werd besloten een grote, compleet nieuwe editie van dit feest te laten plaatsvinden. De muziek die centraal staat is vooral house, eclectic en freestyle.

Praktische informatie
Tijd: 20.00 – 03.00 uur
Leeftijd: 16+, Alcohol 18+ (legitimatie verplicht)
Consumptieprijs: 2,20 euro
Parkeren: voor zowel auto’s als fietsen