Spannende struintocht voor kinderen in de uiterwaarden rond Slot Loevestein

Wil je iets spannends gaan doen in de voorjaarsvakantie ? Kom dan vrijdag 26 februari naar de Bommelerwaard! Samen met de gids van Staatsbosbeheer sluip je door de uiterwaarden en bosjes rondom Slot Loevestein. De rode Geuzen hebben nu kleine kalfjes en ook de veulentjes van de Konik paarden zijn te bewonderen. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook mee. Buiten de gebaande paden beleef je de natuur net weer anders!

De struintocht begint om 14:00 uur en duurt ongeveer 2 uur. De kosten zijn €3,- voor kinderen en €5,- voor volwassenen. Betalen doe je aan de kassa van slot Loevestein. Trek kleding aan die vies mag worden en vergeet ook de laarzen niet.

Let op!

Met ingang van 2016 starten de struintochten van Staatsbosbeheer in de vesting van Slot Loevestein. Daar wordt u ontvangen door de natuurgids. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten lopen naar deze startlocatie, dus houd daar rekening mee.

Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar Saskia Linssen, [email protected] of kijk op www.staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein