Locked Safe Holland Security genomineerd voor (PBO)Beveiligingsbedrijf van 2016

De Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) heeft acht beveiligingsbedrijven genomineerd voor de titel ŒBeveiligingsbedrijf van het jaar 2016¹. Onder de genomineerden vallen vijf installatiebedrijven en drie Particuliere BeveiligingsOrganisaties (PBO¹s) die alle beveiligings- en bewakingswerkzaamheden uitvoeren.

De nominatie werd gedaan op voorspraak van de VEB coaches en inspecteurs na beoordeling van de uitgevoerde werkzaamheden en/of geleverde diensten en interne bedrijfsprocessen.  Bij PBO¹s kijkt men onder andere naar de interne bedrijfsprocessen en de monitoring van geleverde diensten.

De twee winnende bedrijven worden tijdens de Algemene Ledenvergadering op 17 maart 2016 bekend gemaakt. www.veb.nl